Spring naar inhoud

GA OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR CARNISSE!

Geplaatst op 24 maart 2023 14:47

Carnisse heeft veel te bieden! Steeds meer partijen organiseren culturele en sociale activiteiten in de wijk. Denk bijvoorbeeld aan de Kunst & Vliegfabriek, het Anker, De Moeite Waard, de Kerk van de Nazarener, de Carnisser Keuken, KOCO en Normal Difference. Ook zijn er instanties waar bewoners terecht kunnen voor vragen of hulp. Denk bijvoorbeeld aan WMO Radar, de Vraagwijzer, het Huurteam of het EU-arbeidsmigrantenloket.

Maar wij merken, dat wij niet altijd even bekend zijn in de wijk. Daarom organiseren we op zaterdagmiddag 29 april een ‘Open Huis Middag’ in Carnisse. Kom die middag langs en maak kennis met ons. We vertellen u graag wat we in de wijk doen en wat we voor u kunnen betekenen. En misschien heeft u ideeën om sámen iets in de wijk te doen!
 
ONTDEKKINGSTOCHT – START
Op 29 april ben u vanaf 12:30 uur van harte welkom in het ‘Huis van de wijk’ aan de Texelsestraat 18. Daar krijgt u alle informatie en ontvangt u een plattegrond van de wijk, met daarop alle deelnemende partijen. Zo kunt u naar eigen keuze en op eigen tempo één of meerdere deelnemende partijen bezoeken.
 
STEMPELKAART
U ontvangt dan ook een stempelkaart. Deze neemt u mee tijdens uw ontdekkingstocht. Bij iedere deelnemende partij die u bezoekt, krijgt u een sticker of een stempel. Heeft u die middag 5 of meer stempels of stickers verzameld? Dan maakt u kans op een prijs. Namelijk één van de 3 VVV-geschenkbonnen ter waarde van € 50,-.
 
ONTDEKKINGSTOCHT – EINDE
Vanaf 16:30 uur verzamelen we weer in het ‘Huis van de wijk’ aan de Texelsestraat. Daar zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden. Ook zorgen we voor koffie, thee en iets lekkers. 
 
TOT DAN!
 
  
De Open Huis Middag Carnisse wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam en woningcorporaties Woonbron en Woonstad.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren