Spring naar inhoud

Texelsestraat 18, 3083 PW Rotterdam

Terug naar het overzicht

Herstelacademie in de wijk Charlois

Contact met andere mensen, voelen dat je ergens bij hoort, een luisterend oor, (h)erkenning en begrip als je je kwetsbaar voelt is onmisbaar, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat heb je nodig om je te ontwikkelen, te werken aan herstel en om goed voor jezelf en voor anderen te kunnen zorgen? Open en laagdrempelig: iedereen die zich aangesproken voelt is welkom! ✓ Op eigen tempo werken aan herstel en ontwikkeling ✓ Ondersteuning door opgeleide ervaringsdeskundigen ✓ Het aanbod van de Herstelacademie is gratis, een doorverwijzing of indicatie is niet nodig.

Over dit initiatief

De Herstelacademie in het Huis van de Wijk Carnisse (Charlois) is een laagdrempelige plaats waar deelnemers die veelal uit de buurt komen zich thuis kunnen voelen. Er is ruimte om op eigen tempo te werken aan herstel en ontwikkeling. Je doet dit samen met lotgenoten. We noemen dat ‘peer support’, waarin deelnemers er ook voor elkaar zijn. Er zijn verschillende herstelgerichte activiteiten. Het activiteitenprogramma wordt opgesteld door het team van ervaringsdeskundigen, met en voor de deelnemers.

Geïnteresseerd?
Wil je meedenken, kan je zelf ondersteuning gebruiken in je herstelproces, wil je je ervaringen delen met anderen, je ervaringsdeskundigheid ontwikkelen of samenwerken dan is de Herstelacademie in de wijk Charlois misschien wat voor jou!? Neem contact op of kom eens langs bij de open inloopbijeenkomsten!

Contact en meer informatie
De Herstelacademie Charlois is in het Huis van de wijk Carnisse, Texelsestraat 18, 3083 PW Rotterdam.

Vrije inloopbijeenkomsten: iedere dinsdag van 13.00 – 15.00 uur en donderdag van 10.00 – 12.00 uur.

Voor vragen of informatie neem contact op met: Marrig van der Werf, coördinator Herstelacademie in de wijk Charlois op telefoonnummer: 06- 17785818 of mail naar: marrig.vanderwerf@wmoradar.nl

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren