Spring naar inhoud

Bevelandsestraat 30

Terug naar het overzicht

Woonbron .

Wij zijn het team dat vanuit Woonbron actief is in de wijk Carnisse. U ziet ons regelmatig in de wijk en u kunt ons vinden in de wijkpost in de Nancy Zeelenbergflat aan de Bevelandsestraat 30.

Over dit initiatief

Woonbron heeft woningen in verschillende buurten in Carnisse. In de Vogelbuurt hebben we woningen in de Korhaanstraat, Tapuitstraat, Lepelaarsingel en de Fazantstraat. In de Eilandenbuurt hebben we woningen in de Amelandsestraat en Schoklandsestraat. Daarnaast verhuren onze collega’s van Zorgzaam Wonen woningen in het oudercomplex “Nancy Zeelenberg” aan de Bevelandsestraat, en woningen in de drie woongebouwen aan de Carnissedreef.

We nemen deel aan het Nationaal Programma Rotterdam Zuid. Hierdoor helpen we in het plan om de woningen in de Fazantstraat beter en duurzamer te maken. Daarnaast kopen we in de Urkersingel woningen en verhuren we deze tijdelijk totdat het complex gesloopt gaat worden. In de Eilandbuurt kopen we woningen om de VvE’s beter te laten werken en om woningen samen te voegen, zodat ook grotere gezinnen in de wijk kunnen blijven wonen.

Wij vinden het belangrijk dat bewoners meedoen. Bij projecten benaderen we bewoners om mee te denken. Daarnaast willen we dat onze bewoners meedoen, meedenken en meehelpen om de wijk leefbaar te houden. Heeft u leuke ideeën hiervoor, laat het ons weten!
 
Heeft u vragen, tips of wilt u meer weten, dan kunt u ons op werkdagen bellen op 088- 9660000 of u stuurt een e-mail naar info@woonbron.nl.

 

* op de foto ziet u van links naar rechts (boven): Sociaal beheerder Jessica, Projectmedewerker Isabelle, Trainee Tessa. Onder: Gebiedscoördinator Anna-Maria, Wijkconciërge Charendy, Verhuurmakelaar Jacco en Projectleider sociaal Aliën

 

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren