Spring naar inhoud

Katendrechtse Lagedijk 363A

Terug naar het overzicht

Younginszz Academy

Younginszz Academy houdt zich bezig met talentonwikkeling van jongeren vanaf 12 jaar. Hierbij combineren wij kunst/cultuur met educatie en sociale vaardigheden.

Over dit initiatief

Het doel is om jongeren te motiveren om actief deel te nemen/participeren aan de maatschappij dmv van kunstexpressie, muzikale expressie en bewegingsexpressie.
Jonge makers kunnen bij ons terecht om te werken aan hun talent en krijgen onder begeleiding en training, essentiële levenslessen mee die zij via hun kunst mogen presenteren.

In samenwerking met de kunst & vliegfabriek hebben wij het initiatief de Younginszz Academy opgericht. Het doel is om jongeren te motiveren om actief deel te nemen/participeren aan de maatschappij dmv van kunstexpressie, muzikale expressie en bewegingsexpressie. Jonge makers kunnen bij ons terecht om te werken aan hun talent en krijgen onder begeleiding en training, essentiële levenslessen mee die zij via hun kunst mogen presenteren.

Het initiatief bestaat uit een activiteiten en lessenreeks van 10 edities.
Waarbij er per kwartaal een editie is waarbij de deelnemers hun ontwikkeling en kunstprojecten tentoonstellen voor publiek.


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren