Spring naar inhoud

Katendrechtse Lagedijk 363

Terug naar het overzicht

Kunst & Vliegfabriek

De Kunst & Vliegfabriek is een initiatief door bewoners en voor bewoners.

Over dit initiatief

We hebben een ruimte gecreëerd waar bewoners deel kunnen nemen aan diverse acitiviteiten zoals mozaieken (om de grijze plantenbakken in de buurt mooier te maken), schildercursussen kunnen volgen, gegeven door Elisabeth, kunstenares uit de wijk, knutselen voor jong tot oud, deel kunnen nemen aan netwerkborrels om de buren te leren kennen. We doen aan talentontwikkeling voor jongeren in de vorm van rap/hiphop en spoken word en (levens)lessen gegeven door Sergio en Antonio. Ook ons eerste wijkfestival in mei dit jaar zal hopelijk een jaarlijks vervolg krijgen. We nodigen iedereen met een leuk idee uit om dit te melden, zodat er nog meer verbinding in de wijk komt en we steeds meer buren leren kennen.

Contactgegevens
info@kunstenvliegfabriek of a.suijkerbuijk@hotmail.nl

Angelique Suijkerbuijk, Jongerenconsulent, al 42 jaar bewoonster van de wijk.
Sergio Gomes, docent MBO en muziekmaker, woonachtig in de wijk
Hermen Smit, medeoprichter, woonachtig in de wijk

Heb je een vraag aan bewoners van Carnisse? Bijvoorbeeld voor het verzamelen van feedback, vinden van vrijwilligers of iets anders?
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer aanwezig kunnen zijn bij activiteiten. Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers die leuke ideeën hebben en dit willen organiseren, met name op gebied van duurzaamheid/circulair.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren